В ТВОЯТА КУХНЯ


"Кулинарна работилница" обича разнообразните рецепти и виртуалните кулинарни пътешествия до всички точки на световната кухня. Страстта към готвенето и кулинарията се разпалва все повече, когато изборът от рецепти и любопитни факти е по-голям, което пък подсигурява повече развлекателни минути из страниците на "Кулинарна работилница" за всичките й читатели. Ако ти разполагаш с интересни рецепти, които искаш да споделиш, или пък имаш идея за вълнуващ материал в сферата на кулинарията, подплатен с текст, снимки, графики и т.н., можеш да ги изпратиш на "Кулинарна работилница" и да станеш част от цветната кулинарна магия! Нека всички да надникнем в твоята кухня!

Какво се очаква от теб:

1. Изпрати своята рецепта със снимка или материал за статия на kulinarnarabotilnica@abv.bg или като съобщение на фен страницата на "Кулинарна работилница" във Facebook.
2. Изпратените текстове задължително трябва да са написани на кирилица.
3. Бъди креативен, бъди кулинарен вдъхновител и не се сърди, ако не видиш своя материал на страницата на "Кулинарна работилница". "Кулинарна работилница" има правото да не публикува или да редактира получени материали, защото целта на страницата е да предлага качествено и интригуващо уникално съдържание. В този смисъл, ще бъдат толерирани авторски материали, без аналогични такива в интернет пространството. 
4. Написаното от теб не трябва да нарушава авторските права на трети страни!
5. Забавлявай се! Нека готвенето и споделянето да бъдат удоволствие!

Можете да добавите и свои авторски снимки към рецептите, завършващи с "Добави авторска снимка към тази рецепта". За тази цел, пишете на kulinarnarabotilnica@abv.bg, като поясните към коя рецепта искате да добавите снимка. След преглед от редактора на страницата, ще получите отговор дали снимката Ви е одобрена. За най-активните ще има изненади.

Ако пък сте фирма или бранд и имате идея за някакъв вид партньорство и съвместен проект с "Кулинарна работилница", можете да пишете на kulinarnarabotilnica@abv.bg или ivanova.ivana@abv.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...