20 октомври 2018 г.

Вкусната храна обича Kikkoman, аз също!

Вкусната храна обича Kikkoman
     Може би вече сте забелязали рецептите, приготвени със соев сос Kikkoman, които са част от кулинарна поредица, която официално ще продължи до 14 ноември 2018 година. Става въпрос за играта на Kikkoman и Блоговодител, в която освен, че можете да готвите зашеметяващи ястия със соев сос, можете да спечелите и много награди. Как ви звучи един мастър клас - демонстрация на техники за използване на соев сос със специалното участие на шеф Петър Михалчев? А какво ще кажете за 20 комплекта за приготвяне на запомнящи се ястия с главен герой Kikkoman? Разбира се, има и още много награди за всички, които поискат да се гмурнат в тази вкусна магия!
     Е, вече мога да ви заразя със собственото си щастие, тъй като и аз съм част от предизвикателството и съм един от онези автори на кулинарни страници, които
определено помнят много безсънни нощи, прекарани в писане, много часове в търсене на нова, интересна рецепта, не малко време в избор на покривка, фон, съд на презентация и въобще всичко, свързано с времето преди официалното представяне на рецептата, много часове в обработка на кадри и какво ли още не, но с ръка на сърце мога да кажа, че това ме е правило и продължава да ме прави много щастлива! Рядко говоря за себе си от първо лице точно тук, но поводът си заслужава!
     През всичките тези почти 5 години от съществуването на страницата "Кулинарна работилница" винаги търсех перфектния баланс между сладко и солено, лесно и сложно, здравословно и не чак толкова, традиционно българско и предложения, минаващи границите на България. Исках разнообразие и го създавах ден след ден! Исках всеки, който отвори страницата, да намери поне по няколко кулинарни идеи за себе си! Учех се, провалях се, изправях се, но никога не изневерих на себе си и на усета си! Всичко в мен крещеше да не спирам и аз не спрях. Страницата стана неизменна част от мен! Разбира се, благодаря и на всички фенове и последователи, които винаги са ме мотивирали с позитивните си коментари, въпроси или благодарности за рецепта, която вече са изпитали. Какво по-зареждащо от усещането, че си бил полезен на някого!
     Сега за мен е чест да направя тази нова стъпка в мисията си да показвам и да вдъхновявам с вкусни и разнообразни рецепти и уверено да декларирам, че съм готова да стъпя на едно много по-високо ниво в името на впечатляващата храна и удовлетвореността на читателите на "Кулинарна работилница"! Ще се радвам да ме подкрепите в борбата да превърна хобито си и невероятна страст в професия, като приготвите неазиатска рецепта със соев сос, която може да бъде както от тези, които аз ще ви подавам по време на предизвикателството, така и друга по ваш избор! Ще съм благодарна на всеки, който се включи! Предизвикателството започна на 18 октомври и ще продължи до 14 ноември! Всички подробности можете да прочетете тук:

Подаръци от Kikkoman
     Както ви казах по-горе, ще има и подаръци, а има ли някой, който да не ги обича? Особено, когато са подарени от професионалисти, които наистина разбират от работата си и умеят да рисуват кулинарни мечти! Вижте как ме изненадаха от Kikkoman, изпращайки ми подаръци, обхващащи едни от най-важните стъпки по пътя към вкусната храна и към желанието готвенето у дома да бъде съхранено! А последното е наистина важно! Няма нищо по-хубаво от това, да готвим у дома! Вижте как усетих аз всяка част от този мил подарък!
✔️Идеите и рецептите - събрани на традиционен книжен носител. Две красиви издания от нежна гланцова хартия, впечатляващи със стил, дизайн, професионализъм по две, пленяващи снимки и не само! Все пак, пътят към хубавата храна започва от идеята!

✔️Удобна платнена чанта в черно и бяло, перфектна за пазаруване на избраните продукти за вкусния обяд или вечеря.

✔️Класически соев сос Kikkoman - за всички любители на соев сос, които държат на добрия вкус и високото качество. И да подчертая, най-прекрасният възможен начин за съхранение - в елегантна стъклена бутилка, удобна за хващане и с удобство за дозиране, благодарение на иновативния двустранен дозатор.
✔️Соев сос Kikkoman Ponzu - истинско бижу в семейството на Kikkoman! Чудесен соев сос, носещ в себе си свеж лимонов акцент! Този продукт е за всички, които обичат предизвикателствата в кухнята и не поставят нищо в строго определена матрица! Сосът е подходящ за овкусяване на салати, зеленчуци, пиле, риба и морски дарове. Съвсем скоро ще ви покажа рецепта с негово участие и мисля, че доста ще ви изненадам!
Сонда за месо Kikkoman
✔️Красива и компактна сонда за месо в сребристо и черно, с която никога няма да допуснете грешка при печенето, когато знаете каква степен на изпичане искате. Rare, medium или well done, вече е толкова лесно!
✔️Удобна домакинска ръкавица с термопанели с гумирана повърхност в долната част, за да и в най-нагорещените моменти да бъдете сигурни и напълно защитени и пълноценно да се насладите на всяко приготвено ястие!
Флаш памет Kikkoman
✔️И накрая, един страхотен завършек! Флаш памет, скрита в ефектен умален вариант на бутилка соев сос! За да можете да съхранявате всичките си любими рецепти и снимки към тях и колекцията ви да е толкова мобилна, колкото сте и самите вие! Винаги с вас и по всяко време! Лично аз се влюбих безпаметно в нея!

     Наистина прекрасни подаръци! Така ги видях аз и така ги описах. Благодаря на Kikkoman, както и на Blogovoditel за страхотното предизвикателство и емоцията! А на всички вас, които също бихте се радвали толкова да спечелите подобен комплект и още много награди, ще кажа да бъдете смели, активни и да ме подкрепите, ако имате желание! Животът обича смелите, а вкусната храна обича Kikkoman

Винаги ваша и с поне няколко рецепти по ваш вкус в джоба,
Ивана Иванова, автор на "Кулинарна работилница" 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...