28 февруари 2017 г.

Панирани топени сиренца със сладко от боровинки

За рецептата:

Панирани топени сиренца със сладко от боровинки     Във всеки един момент, когато искаме страхотно и бързо предястие, рецептата за панирани топени сиренца със сладко от боровинки е идея, на която винаги можем да се доверим. Топящи се в устата, с неустоима хрупкава коричка и неповторим акцент от сладко с цели боровинки, което прави усещането от вкусването на всяка хапка повече от несравнимо!

Към рецептата:

Панирани топени сиренца със сладко от боровинки

 Приготвяне
Време за готвене
Общо време

Автор: Кулинарна работилница
Порции: 2

Необходими продукти:
140 г топено сирене (8 триъгълни парченца)
1 яйце
щипка сол
брашно за овалване (около 50 г)
олио за пържене
70-80 г сладко с цели боровинки


     Извадете сиренцата от кутията и ги сложете във фризер за 10 минути. През това време загрейте мазнина в тиган, колкото да покрие дъното. На всяко парченце топено сирене отстранете опаковката, овалвайте в брашно от всички страни, потопете в предварително разбитото с щипка сол яйце и запържете в сгорещеното олио и от двете страни до златисто.
     Сервирайте панираните сиренца топли, като ги поднесете в плато с малки купички или сосиери, в които е сложено сладкото от боровинки.

Можете да следите "Кулинарна работилница" и да се наслаждавате на още много рецепти в кулинарната група във Facebook - Кулинарна работилница!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...