7 февруари 2017 г.

Кулинарен конкурс "Моите любими рецепти"

Кулинарен конкурс "Моите любими рецепти"
     Време е за кулинарна игра! В разгара на зимата "Кулинарна работилница" ви отправя ново апетитно предизвикателство, но този път, хвърляйки ръкавицата към вас, читателите! Започва кулинарен конкурс "Моите любими рецепти"!
     Студените февруарски дни предполагат към повече моменти на семейна идилия, повече време с близките хора, повече време в кухнята, повече време около масата... Но пък в това има едно неповторимо очарование и усещане за топлина! Ето защо, точно в 00:00 часа на 07.02.2017 година стартира играта "Моите любими рецепти". Ако готвенето е ваша страст и хоби, ако готвите често или не съвсем, но пък имате рецепти, с които се гордеете,  следващият един месец е точният момент да ни ги споделите, а вълшебната доза "късмет" може да ви донесе и прекрасна награда. Разбира се, няма игра без награди! Любезно предоставени от приятелите ни от Дървен свят, три ръчно изработени аксесоара за кухнята и дома ще отпътуват към ръцете на собствениците си само след малко повече от месец - на Международния ден на жената и майката - 8-ми март.

Правила

     В "Моите любими рецепти" може да участва всеки с малко или повече афинитет към кулинарията. Можете да участвате с неограничен брой свои любими рецепти от всякакви категории - салати, предястия, супи, основни ястия, десерти, домашни напитки, домашни консерви. Изпратете ни вашите рецепти, допълнени с една или няколко снимки, представящи процеса на приготвяне, до 07.03.2017 г., включително, като не забравяте да напишете за колко порции са достатъчни конкретните продукти, какво е времето за подготовка, времето за готвене и накрая, вашите имена. Изпратените любими рецепти на всички участници в играта ще бъдат навременно публикувани на страницата на "Кулинарна работилница". Няма да бъдат толерирани рецепти, нарушаващи чужди авторски права, а ако има такива, участникът/участниците, злоупотребили с това, ще бъдат отстранени от играта. Изпращайте своите рецепти на kulinarnarabotilnica@abv.bg.

Награди

Трета награда - Дъска за рязане с канал и отвор.
Дъска за рязане с канал и отвор

Втора награда - Ръчно рисуван стенен часовник.
Ръчно рисуван стенен часовник

Първа награда - Поставка за вино - Сърце.
Поставка за вино - Сърце


     Всички рецепти-участнички ще бъдат събрани с по една основна снимка (избрана от самия участник) на фен страницата на "Кулинарна работилница" във Facebook в албум Конкурс "Моите любими рецепти". Оттук започва и надпреварата за най-добрите от всички рецепти. Какво означава това? Всяко "Харесва ми" под снимката на конкретната рецепта ще носи 1 точка на притежателя й, а всяко споделяне на рецептата ще дава оценка +2. 
     Колкото по-харесвана и по-споделяна е Вашата рецепта, толкова повече точки печелите и се доближавате до това, да спечелите някоя от уникалните, изработени от дърво награди от "Дървен свят". Т. е., колкото по-интересна и атрактивна рецепта изпратите за играта, толкова по-голям е шансът тя да стане фаворит на повече хора, които ще я харесат, а и биха поискали да я споделят. Бъдете креативни! Представете ни хубави и добре стилизирани рецепти!
Дървен свят
Дървен свят
     Това обаче не е всичко. Точковото оценяване ще бъде от значение за Трета и Втора награда. До последния момент никой няма да знае коя рецепта ще грабне почетната Първа награда. Последната дума ще имат спонсорите на играта - Дървен свят. Това не означава, че ако Вашата рецепта е събрала най-много точки, то тя няма да се окаже и самата рецепта-победителка. Същото се отнася и в случай, че рецептата Ви е с по-нисък общ вот от харесвания и споделяния на читателите. Успех!
Е, време е да сготвите своята любима рецепта и да ни я споделите! Очакваме ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...