13 декември 2015 г.

Коледно матине с Камелия Воче

За почитателите на красиво поднесената и вкусна храна, както и на качествените и изпълващи с удоволствие мелодии, Eventza Bg и неотразимата Камелия Воче ви канят на вдъхновяващо матине с препратка към светлия християнски празник Коледа на 13.12.2015 г. в хотел "Маринела София" в столицата, зала "Силует", ет. 19. Подарете си и се потопете в класическия топъл Коледен дух!
Събитието ще започне с ароматна виенска закуска, приготвена лично от кулинарното гуру Камелия Воче в 11:00 ч., след което ще продължи с трио струнни инструменти "Spring", които ще припомнят любими класически мелодии, поддържайки доброто коледно настроение на всички гости. Заповядайте на закуска с прекрасна панорама към София!
     Известна като истински естет и пълен перфекционист във всичко, което прави, за Камелия Воче това е поредната изява, посветена на кулинарното изкуство. В последните години, наред с успешната музикална кариера, красивата дама стана популярна и със завидните си умения в кухнята, като издаде своите две бляскави кулинарни книги - "В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" (2012) и "В кухнята с Камелия Воче 2" (2014). Двата тома са истинско бижу, имайки предвид, че кориците им са "облечени" с чиста коприна - в цвят бордо за първата част и в тъмно синьо за втората. Освен на българския пазар, книгите вече са издадени в Италия, Германия, Турция, Русия и Южна Америка. Любопитното е, че във втория том авторката залага както на неустоими рецепти, така и на богата фактология, разказваща за кулинарните предпочитания на някои от най-великите хора в цял свят като Пучини, Данте, Росини, Верди, Карузо, Моцарт... Паралелно с това, Камелия Воче участва и в предаването "Черешката на тортата", където разгърна целия си потенциал и показа любовта си към кулинарията и удоволствието от това, да приготвяш вкусна храна, поднесена със стил и споделена с приятна компания.
 
Снимка: Лилия Йотова
 
Автор: Ивана Иванова, Кулинарна работилница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...