13 декември 2015 г.

Дни на изкуствата и творческите занаяти за една още по-цветна Коледа

Месец декември е онова време от годината, което носи положителни и незабравими емоции, които наистина можем да сравним с магия, защото всичко около нас е бляскаво, празнично и сякаш ни омагьосва така, че да бъдем по-добри, човечни и всеотдайни. За пореден път магията на Коледа събира десетки хора в невероятна и усмихваща инициатива - Дни на изкуствата и творческите занаяти. В основата на това вдъхновяващо събитие стои идеята да се съберат на едно място творци от най-различен характер с цел да представят творчеството си пред по-голяма аудитория. 
     Цветният базар на изкуствата се провежда в Централни хали в столицата, като е разделен в два дълги уикенда - петък, събота и неделя. Първата част е от 11 до 13 декември, включително, а втората - през уикенда от 18 до 20 декември. В тези дни от 10:30 до 20:00 часа всеки ще има възможност да се запознае с творчеството на около 40 автора на ръчно изработени произведения, козметика и сладки изкушения. Ще ги откриете на ет. 1 (над партер) по стълбите в ляво от часовника до парапета и в два големи магазина. А сега вижте една много малка част от това, което ви очаква там:


     Заредете се с добро настроение преди Коледа! И бъдете сигурни, че ще видите още много творчески изненади! Феерията от подаръци, декорации в духа на Коледа, бижута, аксесоари и вкусни изкушения ви очаква! 


Автор: Ивана Иванова, Кулинарна работилница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Тук можете да коментирате тази публикация:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...